DOBRÉ VÍNO ROZVESELUJE SRDCE,
TAK BUĎTE VESELÍ I VY!
Šestka ke grilu
"Není dobré zdraví bez dobré kuchyně a není dobré kuchyně bez dobrého vína." (Alphonse Daudet)
Chcete, aby vaši hosté při grilovačce jen mlaskali? Povzneste vaše grilování na vyšší úroveň. Vybrali jsme pro vás šestku vín, která se perfektně hodí ke steakům, rybě, grilované zelenině nebo sýrům.
1 010 Kč
vč. DPH
1. Merlot 2017 suché | Servírujte k tučnějším vepřovým steakům, hovězímu nebo ke zvěřině. Dobře se snoubí i s grilovaným hermelínem nebo ementálem. |
---|---|
2. André 2016 suché | Hodí se k pikantnímu vepřovému nebo hovězímu masu, ale i k pikantní klobáse. Sýry k tomuto vínu vybírejte tučné a vyzrálé. |
3. Cabernet Sauvignon 2015 suché | Toto vyzrálé a kořenité červené je ideální k vyzrálému hovězímu. Neuděláte chybu, když ho budete podávat i s kořeněným vepřovým a hutnými omáčkami. |
4. Ryzlink rýnský 2016 suché | Ryzlink rýnský je skvělý k rybám nebo pikantní asijské kuchyni. Ladí ale i k drůbežímu, libovému vepřovému masu i grilované zelenině. |
5. Neuburské 2018 suché | Podávejte k drůbežímu masu nebo rybám. Je výborný v kombinaci s jemnými krémovými dressingy a zeleninovými saláty. Hodí se k bílým sýrům jako je Eidam, Gouda či Leerdammer. |
6. Veltlínské zelené 2018 suché | Skvěle chutná se pstruhem, drůbežím masem, grilovaným cuketám a bílým sýrům. Má široké využití, takže se nebojte experimentovat. |